Logo Sanymo

Over Sanymo

Water in caravan en camper met het comfort van thuis

SANYMO is een merk dat zich inzet om het watersysteem in caravans, campers en boten te verbeteren. De missie van SANYMO is om het watersysteem in mobiele toepassingen op hetzelfde niveau te brengen als dat van een thuisomgeving. SANYMO streeft naar het leveren van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en comfort in het gebruik van water.

SANYMO biedt een breed scala aan producten die speciaal zijn ontworpen om de waterervaring in caravans, campers en boten te verbeteren. Deze omvatten:

  • Dompelpompen: Voor efficiënte watercirculatie.
  • Drukpompen: Om de waterdruk te verhogen en een constante stroom te garanderen.
  • Waterzuiveringssystemen: Om schoon en veilig drinkwater te garanderen.
  • Waterslangen: Voor een betrouwbare watertoevoer.
  • Koppelingen: Voor het eenvoudig aanleggen van watersystemen.
  • Kranen: Voor betrouwbare toegang tot water.

VADAC, het bedrijf achter het merk SANYMO, heeft een rijke geschiedenis en een sterke toewijding aan duurzaamheid en innovatie. Sinds de oprichting in 1997 heeft VADAC zich gericht op het ontwerpen van technische accessoires voor de caravan- en maritieme industrie. Met meer dan twee decennia ervaring heeft VADAC diepgaande kennis en begrip van de markt opgebouwd.

SANYMO, als een merk gecreëerd door VADAC, profiteert van de uitgebreide ervaring en expertise van het moederbedrijf in de caravan- en maritieme industrie. De focus van SANYMO op het verbeteren van watersystemen in caravans, campers en boten sluit nauw aan bij de duurzaamheidsmissie van VADAC. Door het aanbieden van producten zoals het waterzuiveringssystemen en energie-efficiënte en duurzame pompen, draagt SANYMO bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bevorderen van een duurzamere levensstijl voor liefhebbers van het buitenleven.

Gaan waar je wilt. Zo lang je wilt. Maar altijd met een goed watersysteem aan boord.